dimecres, 27 d’abril del 2011

Tot Un Poble 27-4-11

Tornem de les vacances de Setmana Santa amb tota l'actualitat que havíem deixat suspesa fins aquest moment i ho fem parlant de la detenció d'un menor per robatori amb intimidació i violència a Sant Andreu. Una altra informació també destaca l'obertura d'un sol carril per sentit a la C58, degut a les obres que s'hi realitzen en aquest tram. De cara a la propera entrevista a la regidora del Districte, la senyora Gemma Mumbrú, avui hem volgut acostar-nos a les millores que en aquest mandat, s'han fet respecte al transport públic. L'esglèsia també ha format part del nostre programa d'avui, i hem parlat de l'excomunió del pare Manel, sacerdot de la Trinitat Vella. Una altra informació ens ha acostat al rècord absolut de participants en la convocatòria del Concurs d'Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2011. També us hem informat de l'intercanvi cultural que joves europeus han realitzat dins el programa Comenius, a l'Escola Bon Pastor d'ESO. I parlant d'ensenyament, hem tornat a tocar el tema de la nova escola del Taller de Músics que es prepara per inaugurar el proper setembre, les seves classes a Sant Andreu.
D'altra banda, set espècies de peixos tornen al riu Besòs després d'anys d'absència, mentre que el club d'agility de la Trinitat Vella reclamen un espai per entrenar els gossos.
Avui, com cada dimecres, hem tingut la nostra habitual tertúlia, amb Gauden Sastre, Joan Francesc Albarracín, Mireia Gutiérrez i Ana Presas, i en que, en aquesta edició, hem parlat de l'esglèsia i de la immigració.
Per acabar, hem fet un repàs a l'agenda d'actes i activitats per als propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada