divendres, 15 d’abril del 2011

Tot Un Poble 15-4-11

Últim programa de la setmana. Avui us hem parlat barri a barri, de quina manera, Sant Andreu avança en la recuperació d'equipaments. I també millora pel que fa al transport públic.
A més, també hem comentat que diverses escoles obriran els seus patis per Setmana Santa, perquè els més petits tinguin llocs on passar, aquests dies, d'allò més bé.
El programa d'avui també ha servit per aconsellar-vos algunes activitats que ja es preparen per Sant Jordi. Fins i tot, hem pogut connectar amb la nostra companya, Mireia Gutiérrez que s'ha desplaçat fins a Can Fabra, per acostar-nos als usuaris d'aquesta biblioteca que, avui, ha realitzat l'habitual taula d'intercanvi de llibres, que enguany s'ha avançat degut a que Sant Jordi cau en Setmana Santa.
El Tot un poble d'avui, també, s'ha apropat al Centre Cívic de Sant Andreu, on s'organitza, com cada any, el Concurs d'Arts Visuals Miquel Casablancas. El director del Centre Cívic, en Jordi Pino, ens ha parlat de l'evolució i de com està anant aquest premi en la seva 29a edició.
També hem visitat el Bon Pastor, on aquest diumenge, es batejarà el Centre Esportiu Municipal d'aquest barri, amb el nom de Valentí Chavarria.
Hem parlat de Joan Gaspart que, després de la junta realitzada ahir, s'ha conegut que deixarà el seu càrrec com a president del Sant Andreu, el proper mes de juny. Moment en que es vendrà les seves accions.
Finalment, hem tornat a fer menció d'algunes activitats per Sant Jordi i d'altres, per Setmana Santa.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada