dijous, 14 d’abril del 2011

Tot Un Poble 14-3-11

Comencem el programa parlant de la Trinitat Vella que conjuntament amb la Trinitat Nova, superen la trinxera de la Meridiana.
Per altra banda, les obres de la L-9 continuen causant problemes d'inseguretat. D'aquest tema, n'hem parlat, àmpliament, amb el president de l'Associació de Veïns de la Sagrera, el senyor José Barbero.
De la Sagrera, anem a Sant Andreu, on es pensa recuperar la plaça de les Havaneres. Uns veïns que han tornat a posar en marxa la campanya "Persones grans, grans persones" per ajudar i donar suport a la gent de la 3a edat.
Avui, a més, es tanca el període de participació al Concurs d'Arts Visuals Premi Miquel Casablancas que es realitza al Centre Cívic de Sant Andreu.
Amb tot, Can Fabra es prepara per acollir, a partir de setembre, els cursos que fa el Taller de Músics, que passarà a realitzar les seves principals activitats a Sant Andreu.
I per últim, parlem de Sant Jordi, donat que, com aquest any, cau en Setmana Santa, alguns dels actes s'han avançat a la diada.
En el programa d'avui, també hem tingut temps per parlar de salut, amb la infermera de pedriatria, Anna Clara, del CAP Via Barcino.
Hem posat punt final, amb la nostra habitual agenda d'actes per als propers dies, als diferents barris de Sant Andreu.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada