dilluns, 11 d’abril del 2011

Tot Un Poble 11-4-11

Comencem programa parlant del barri de Baró de Viver, que ha estrenat una rambla dissenyada pels propis veïns i la Universitat de Barcelona. A més, el túnel de l'AVE ha d'avançar poc més d'un quilòmetre per connectar amb Sants, tot sabent que l'AVE ha contractat el 50% de l'obra de La Sagrera-Sant Andreu.
Pel que fa la Trinitat Vella, l'Ajuntament fusionarà l'àrea de la presó d'aquest barri amb la resta del barri. Mentre continuen les restriccions de trànsit de tres mesos al carril VAO.
També hem de dir que s'estan posant en marxa noves línies d'autobus. Mentre que un altre transport públic, com el metro, està provocant inseguretat al carrer d'Hondures.
Hi ha d'altres informacions que ens porten a parlar del Taller de Músics que serà acollit per Can Fabra, a partir del setembre.
Si parlem d'esports, hem de dir que ahir el Sant Andreu va perdre per la mínima davant d'un líder de categoria, com el Sabadell.
Avui, en aquest programa, hem tingut vàries connexions. La primera amb Miguel Cubillas, responsable de l'Associació de Veïns de Baró de Viver, que ens ha explicat com s'ha portat a terme la nova rambla del barri.
A continuació, hem parlat amb una de les responsables als nostres barris, de les darreres consultes per la independència, celebrades ahir diumenge, la senyora Rosa Bayà.
També hem parlat amb el nostre company d'esports, en Pol Gustems, que ens ha comentat la previsible dimisió del senyor Joan Gaspart, com a actual president de la UE Sant Andreu.
Acabem, com sempre, amb un repàs a l'agenda d'actes i activitats als nostres barris, per avui i els propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada