dijous, 7 d’abril del 2011

Tot Un Poble 7-4-11

Després de dos dies de descans, ja tornem a ser aquí, per oferir-vos tota l'actualitat dels barris de Sant Andreu. Hem començat, parlant-vos de les bandes llatines que es concentren als nostres barris, per enfilar la resta d'informació, encapçalada pel barri de Baró de Viver que, ha estrenat una rambla dissenyada pels propis veïns conjuntament amb la Universitat de Barcelona. Hem de dir també que continuen les restriccions de trànsit a la Meridiana, mentre es construeix el carril VAO, previst per d'aquí tres mesos. Uns mesos que s'utilitzaran alhora per recuperar el patrimoni arquitectònic del barri de la Sagrera.
I aquest cap de setmana arriba la consulta sobre la independència de Catalunya que triplicarà el número de taules de votació que es van posar pel referèndum de la Diagonal.
Les obres de la nova escola del Taller de Músics continuen endavant i també segueixen els actes que conformen la Festa de la Filosofia, als barris de Sant Andreu.
Aquesta nit, l'alcaldable per CiU, Xavier Trias, visitarà la Nau Ivanow, en un nou sopar col.loqui obert als veïns.
I per acabar el repàs informatiu, dir que s'han localitzat set espècies de peixos al tram baix del Besòs.
Quant a les entrevistes del dia, avui hem parlat de la presentació del llibre "La ciutat republicana s'enlaira. L'Avantprojecte de l'aeroport de BCN (1931-1934)" que serà presentat avui a la seu del Districte, per part del seu autor Pau Vinyes.
Dins l'apartat social, hem comptat amb els Mossos d'Esquadra, amb la oficina de relació amb la comunitat, que ens han parlat del què hem de tenir en compte dins el nostre habitatge, un cop marxem de vacances de Setmana Santa.
Per últim, com cada dia, hem fet un repàs a l'agenda d'actes i activitats previstos per als propers dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada