dijous, 28 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 28-10-10

La informació local ens apropa avui al barri del Bon Pastor. La Biblioteca del Bon Pastor ha estat premiada per incorporar un educador social.
També hem parlat de casa nostra, de la Trinitat Vella. Les noves connexions de la subestació de la Trinitat facilitaran lluitar contra les apagades de llum que es dona sovint al nostre barri.
I si voleu passar un bon cap de setmana, coneixent la moda que més s'estila, només cal que us apropeu aquest dissabte, a la Rambla de Fabra i Puig, on podreu veure una desfilada amb la moda d'aquesta tardor.
Pel que fa els carrers, en aquests moments, s'estan realitzant millores al paviment del carrer Sant Antoni Maria Claret. Un carrer que, per aquestes obres, es veurà tallat diumenge.
Pel que fa les entrevistes del programa, avui hem tingut com a convidat a Manuel Rodríguez, cap de la comissió de festes de la Trinitat Vella que es troba immers en l'organització de la castanyada, d'aquest cap de setmana.
També hem tingut la secció de salut, en que l'estudiant de medicina Toni Escobar, i la cap d'infermeria Conchita Mañané, del CAP Via Barcino, ens han parlat de la grip que, aquests darrers dies, es mostra entre la població.
Hem tancat el nostre programa amb alguns apunts de la nostra habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada