dimarts, 19 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 19-10-10

Avui al programa hem parlat de la posada en marxa, per part de l'Ajuntament, d'una campanya per evitar les males conductes dels vianants. Una altra notícia ha estat la intenció de l'Ajuntament de conservar algunes de les Cases Barates del barri del Bon Pastor, com a memòria històrica. Cal dir també, que la línia 3 del metro connectarà la Trinitat Nova amb la Trinitat Vella. Les obres de la Sagrera continuen endavant, malgrat els retrocessos.

El Centre Cívic de la Trinitat Vella és, avui, escenari del 1r Festival de narració oral de la ciutat "Munt de Mots" adreçat a un públic familiar i infantil, amb la participació de Soledad Felloza.

Avui es posa en marxa el club de lectura 2010-2011 de la Biblioteca del barri del Bon Pastor.

En el programa d'avui hem tingut dues entrevistes. La primera amb Xavier Arimany que ha fet un reportatge sobre immigració i com s'ha donat a conèixer als diferents barris de Sant Andreu de Palomar.

La segona entrevista ha estat amb l'Associació d'Estudis Històrics d'Automoció que, aquests dies, mostra a la Sagrera, l'exposició "100 anys de progrés i evolució de l'automòbil, 1890-1990". En aquest sentit, hem volgut recuperar una entrevista que vam fer amb aquesta entitat que coneix molt bé l'evolució del motor a casa nostra.

Com sempre, hem acabat amb la nostra habitual agenda, comentant alguns actes i activitats que es desenvolupen aquests dies als diferents barris de la Trinitat Vella i Sant Andreu de Palomar.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada