dimarts, 2 de novembre del 2010

Tot Un Poble 2-11-10

Reemprenem el programa després de la jornada festiva d'ahir. Per conèixer tot el què passa als diferents barris de la Trinitat Vella i Sant Andreu de Palomar, escolteu Tot Un Poble.
Avui, hem destacat entre d'altres informacions, el premi que li ha estat atorgat a la Biblioteca del Bon Pastor, l'única de la ciutat en incorporar un educador social entre els seus treballadors, el premi ha estat el Carme Romaní, en la seva quarta edició, un premi atorgat pel conjunt de les biblioteques catalanes. Per això, hem pogut parlar amb la directora de la Biblioteca del Bon Pastor, la senyora Marta Zamora.
Una notícia a destacar, avui, ha estat que el Govern català preveu aprovar un decret que regularà i ampliarà les funcions dels directors de les escoles dels nostres barris.
També hem pogut parlar de la mobilització que hi ha al barri, per salvar el centre geriàtric Coroleu i del milió d'euros, que invertirà l'Ajuntament, per rehabilitar el llac del Parc de la Pegaso.
Més notícies destacades són la conservació que farà l'Ajuntament, per preservar algunes de les Cases Barates del Bon Pastor, i la continuació de les obres de la Línia-9 que tallen, a hores d'ara, el carrer d'Hondures.
Qui celebra 10è aniversari al barri són els de la Fundació Vidal i Barraquer i és, per això que hem volgut parlar amb una de les coordinadores d'aquesta entitat, l'Anna Carrió, que ens ha explicat les activitats que porten a terme.
També hem volgut començar la setmana amb l'apunt que ens ofereixen els nostres companys d'esports. Avui, hem tingut al Pol Gaudens que ens ha explicat el resultat d'empat a 1, que diumenge va aconseguir el Sant Andreu jugant a casa.
Per últim, com cada dia, hem destacat alguns actes d'agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada