dimarts, 26 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 26-10-10

Continua l'actualitat local als diferents barris de la Trinitat Vella i Sant Andreu de Palomar. Avui hem tractat temes com el 10è aniversari del Banc del Temps, al barri del Bon Pastor. Un altre tema a tractar, ha estat la desaparició del 40% de les comissions i meses sectorials als districtes.

Un dels barris oblidats de Sant Andreu és Baró de Viver. Oblidat però per poc temps, ja que serà on s'ubicarà la seu del telèfon d'emergències i informació, més conegut com a 112.

Un dels temes en discusió, aquests dies, és la setmana blanca que es posarà en marxa l'any que ve, entre el 7 i l'11 de març, en que es faran vacances escolars. Els pares seran els qui hauran de triar què faran els seus fills durant aquesta setmana, en que les activitats escolars faran un descans, pel què fa l'ensenyament infantil, primària i secundària.

Pel que fa les entrevistes, avui hem tingut a l'Enric Oller, president de la FATEC, la Federació d'Associacions per a la gent gran i és que la tercera edat, també, ens preocupa en aquest programa que vol ser un camí per conèixer la societat andreuenca, en tots els seus àmbits.

Parlant de camins, el nostre historiador, en Pau Vinyes, ens ha acompanyat en aquesta edició del programa, a fer un recorregut per la història dels nostres barris.

Per últim, hem conegut algunes de les activitats a realitzar avui i demà en els nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada