dijous, 21 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 21-10-10

Novament arribem a la recta final de la setmana. Avui dijous hem fet un programa molt complet. En primer lloc, hem parlat de la finalitat de l'Ajuntament d'instal.lar nous ascensors en el termini de 2 anys i la preocupació del barri del Congrés-Indians, perquè aquests ascensors facin servei en el seu territori. L'Ajuntament també acaba de posar en marxa una campanya adreçada als vianants, per evitar males conductes.

Hem donat a conèixer la protesta que van fer els veïns de Sant Andreu, dimarts passat, per la intenció de tancar el geriàtric que hi ha al carrer de Coloreu.

L'Ajuntament també ha posat en marxa als nostres barris i a la ciutat, una campanya per tal d'evitar el fenomen "ni-ni". És a dir, trobar solució a aquest grup de joves d'entre 15 a 24 anys, que ni estudien ni treballen.

En l'apartat de les entrevistes, avui hem tingut dues entrevistes força interessants, de temàtica cultural. Per una banda, el saT! acull, a partir d'avui, les representacions de la Trobada Professional Transfronterera "Dansa" a Barcelona. En què hi participen quatre regions transfrontereres com són: Catalunya, Aragó, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus. El director del saT!, Òscar Rodríguez, ens ha fet cinc cèntims d'aquesta trobada.

Una altra entrevista ha estat amb en David Marí, de la Nau Ivanow, que ens ha parlat de la Beca Desperta, adreçada a fomentar els treballs dels joves creadors. També ens ha parlat del Festival Europes, en què participa la Nau Ivanow i dels diferents treballs escènics que es porten a terme, aquests dies, en aquest equipament dels nostres barris.

Per acabar, hem parlat, com sempre, dels actes i activitats que es porten a terme entre avui i demà als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada