divendres, 22 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 22-10-10

Aquesta nit es celebra la 10a Nit de l'Esport. És per això que hem tingut l'entrevista amb Rafael Gutierrez, president de l'Associació de Modelisme de Sant Andreu, una de les entitats premiades.
Hem parlat de la crisi per la que passen les escoles de Sant Andreu per la seva manca d'ubicació. Tres escoles es manifesten aquest dissabte, l'Escola La Maquinista, la Congrés-Indians i Can Fabra, que sortiran al carrer, juntes per a una millor qualitat de l'ensenyament.
També, cal dir, que aquest cap de setmana, continuen les activitats de celebració del 30è aniversari de la revista "Sant Andreu de Cap a Peus", la nostra companya Carmen Delgado, n'ha fet un reportatge.
Hem parlat de la campanya que ha posat en marxa l'Ajuntament per evitar les males conductes dels vianants. La campanya es realitza des de la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament. És per això que hem parlat amb el regidor de mobilitat, el senyor Francesc Narvàez que ens ha explicat els punts que conformen aquesta campanya.
Com cada divendres, hem parlat amb el nostre company d'esports, en Frederic Moriente, de les activitats esportives que es portaran a terme aquest cap de setmana, per part dels diferents clubs, en les diferents modalitats i els esportistes andreuencs. Fent incís, en la 10a Nit de l'Esport.
I també, com cada divendres, hem fet un repàs de les activitats i actes que es realitzen als diferents barris de la Trinitat Vella i Sant Andreu de Palomar, aquest cap de setmana.
Al Tot un Poble d'avui hem comptat amb la participació de la nostra companya Marianna de Nadal, que, d'aquesta manera, s'incorpora a l'equip d'informatius. Tornem dilluns amb més informació.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada