dijous, 14 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 14-10-10

Avui hem dedicat la primera part del programa a la revista "Sant Andreu de Cap a Peus" que celebra, aquests dies, el seu 30è aniversari. Hem pogut parlar amb David Royo, actual director d'aquesta revista que pertany a l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar. I és que 30 anys de revista, són molts anys per un mitjà de comunicació local.

També hem parlat de la lluita contra la crisi que ha obligat a l'Ajuntament a congelar els comptes per al 2011, el viaducte del carril bus de la C-58 que s'iniciarà al març, la intenció de l'Ajuntament de museïtzar part de les cases barates del barri del Bon Pastor, la obertura al trànsit de la cruïlla de Mallorca i Biscaia, la reforma del casc antic del barri antic de Sant Andreu, la llei que vetarà el tabac en parcs infantils, de les jornades que realitza l'Ajuntament per parlar del futur de les biblioteques i de les ArtBattles que es fan, avui, a la Plaça de Can Fabra de Sant Andreu.

Finalment, hem acabat, com sempre, fent un repàs dels actes que es celebren i es fan als diferents barris de la Trinitat Vella i Sant Andreu de Palomar.

Escolta'l AQUÍ!



Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada