dilluns, 25 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 25-10-10

Avui, comencem la setmana amb un recull de les principals notícies ocasionades aquest cap de setmana. L'Ajuntament està en alerta i ha avisat d'un probable repunt de la crisi. Una crisi que no defuig les escoles. Dissabte va haver una manifestació i tres escoles de Sant Andreu van sortir al carrer per mostrar la seva protesta sobre la situació en que es troben. Les tres escoles: La Maquinista, la Congrés-Indians i l'escola Can Fabra, es troben sense emplaçament.
D'altres informacions ens han portat a parlar de les denúncies fetes per l'Institut Municipal de Parc i Jardins envers pràctiques sospitoses en un contracte de conservació i manteniment de diverses zones verdes al barri de la Sagrera.
No gaire lluny d'aquí, a la Trinitat Nova, ha caigut una xarxa de narcotraficants.
En un altre sentit, el Consell de Ciutat es mostra, encara, dubtosa de la data del segon festiu local per al 2011.
El què sí està garantit, per part de l'Ajuntament, són les ajudes per a ascensors durant l'any que ve.
També hem fet menció de les renovacions urbanes a dos carrers de Sant Andreu: per una banda, el carrer de Sant Antoni Maria Claret i, per l'altra, el carrer Ciutat d'Asunción.
L'entrevista, avui, del programa ha estat amb un dels responsables de les biblioteques de Barcelona, Òscar Carrenyo, que ens ha parlat sobre el cicle L'Aventura de Llegir que, aquesta tarda, ens parlarà de la connexió que hi ha entre Catalunya i Rússia. Serà a la Biblioteca de Can Fabra.
I, com ja va essent habitual, hem parlat amb els nostres companys d'esports, després d'un intens cap de setmana esportiu.
L'habitual agenda ens ha ajudat a tancar el programa d'avui.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada