dilluns, 18 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 18-10-10

Comencem la setmana amb molta informació. La primera notícia d'aquesta setmana ha estat el fet que els comerços han assumit la meitat de l'alça de l'IVA per mantenir preus. També hem parlat de la Generalitat que ha cedit al sector privat 15 estacions més de la línia L-9 per 1.435 milions, que el Passeig de Santa Coloma esdevé un bulevard, la Plaça del Comerç i els carrers de l'entorn es remodelen, la Nau Ivanow que ha obert un concurs públic per premiar els joves creadors i de l'exposició "100 anys de progrés i evolució de l'automòbil, 1890-1990" que es fa a la Sagrera.

Avui hem tingut dues entrevistes. La primera per parlar amb Rosa Playà, vocal d'obres de l'AMPA de l'escola La Maquinista, que ens ha explicat com es troben els més de 150 alumnes d'aquesta escola, que encara estudien en barracons, després de 3 anys esperant que es construeixi aquesta escola.

La segona entrevista que hem fet, ha estat amb la companyia TeatraparT que aquest dimecres estrena l'obra "Alicia, bon boyage" a la sala Andy Warhol de la Nau Ivanow.

I com sempre, hem acabat comentant els actes i activitats que es faran arreu dels barris de la Trinitat Vella i Sant Andreu de Palomar, dins la nostra habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!


Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada