divendres, 15 d’octubre del 2010

Tot Un Poble 15-10-10

Ja som a divendres, una nova setmana acaba pel que fa al Tot un poble. Avui hem tractat temes com que els comerços assumeixen la meitat de l'alça de l'IVA per mantenir preus. Un dels supermercats amb més afluència a la Trinitat Vella és Mercadona que anuncia que cobrarà per les bosses de plàstic, com a mesura per a preservar el medi ambient. Hem anat fins a la Sagrera, ja que es dotarà un milió d'euros per rehabilitar el llac del parc de la Pegaso. Hem de dir que la moda de tardor sortirà al carrer amb una desfilada a la Rambla de Fabra i Puig, tal i com ja es va fer a la primavera. Els veïns de Sant Andreu entenen que la remodelació de la zona de la plaça Orfila és "imprescindible".

D'altres informacions, ens han portat a parlar de la Nau Ivanow que ha obert un concurs públic per premiar els joves creadors.

Pel que fa la revista "Sant Andreu de Cap a Peus" hem dit que continuen els actes de celebració del seu 30è aniversari.

També us hem ofert un reportatge sobre el Canòdrom i l'entitat que està portant a terme la rehabilitació d'aquest immoble, per transformar-lo en un centre d'art. I hem tingut una entrevista sobre les ArtBattles, batalla d'art plàstica que es celebra, avui divendres, a l'escenari de la Maquinista.

Finalment, us hem donat detall de les diferents activitats i actes que es realitzaran als diferents barris de la Trinitat Vella i Sant Andreu, aquest cap de setmana. Només falta que en gaudiu.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada