divendres, 8 de juny del 2012

Tot Un Poble 8-06-12

En primer lloc, demanar disculpes pels problemes tècnics que ens han impedit ser amb tots vosaltres, aquestes darreres setmanes. Al programa d'avui, parlem del Polígon del Bon Pastor que es troba dissenyant el seu futur. També ens acostem a la Sagrera, per conèixer els plans i els diners per a les instal.lacions i l'interior del què anirà a la futura estació. D'altra banda, l'associació andreuenca Amputats Sant Jordi acaba de presentar el seu informe que presenta annualment. Pel que fa a cultura, parlem de la Festa Major de la Trinitat Vella que agafa la seva recta final. També us comentem que l'edifici de Can Fabra acollirà la futura Oficina d'Atenció Ciutadana de Sant Andreu i tanquem titulars, observant la 11a edició del Festival Doctor Mabuse i els seus curtmetratges.
En l'apartat d'entrevistes, avui parlem, precisament, sobre l'informe presentat per l'entitat Amputats Sant Jordi, aquest any, relacionat amb els problemes que es troben les persones amb algun tipus de discapacitat, a l'hora de conviure en aquesta societat actual i ho fem amb una de les seves responsables, la senyora Mireia Garrido. A continuació, parlem de l'onada de calor amb el CAP de la Trinitat Vella.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats a realitzar en els propers dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada