dilluns, 11 de juny del 2012

Tot Un Poble 11-6-12

Encetem la setmana donant un cop d'ull a les principals notícies del dia com l'ofec que suposa la C58 que hauria d'acabar passat l'estiu. Una altra notícia important és el manifest que ens ha fet arribar l'Associació de Veïns del barri de Congrés-Indians a favor d'un projecte d'equipaments públics en aquesta zona. Avui, també us parlem de l'intent de Sant Andreu de recuperar els cinemes de barri. Com apunts esportius, us parlem del Sant Andreu. Un Sant Andreu que s'ha proclamat campió del 1r Torneig Benitosports-Adidas i que us convida a participar al Campionat d'Estiu del club.
Pel que fa les entrevistes, avui parlem amb José Maria Fando, membre de l'Associació de Veïns i Veïnes del barri del Bon Pastor. Un barri que es veu afectat per la continuïtat del pla de barris i que està treballant per tirar endavant el seu Polígon industrial. En José Maria Fando també ens parla de la recollida de signatures que continuen recollint per afavorir el transport públic en aquest barri, conjuntament amb la resta d'associacions de veïns dels nostres barris. Com a darrer punt important, parlem del centre comercial La Maquinista que permetrà assolir més de 200 llocs de treball, en aquest equipament. I en plana cultural, parlem amb els responsables de la Nau Ivanow que, avui, ens acosten les activitats que tenen previstes portar a terme, durant aquest mes de juny.
Tanquem programa amb un recull d'algunes activitats que es portaran a terme, aquests dies, als nostres barris. És la nostra habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada