dimecres, 20 de juny del 2012

Tot Un Poble 20-6-12

L'aniversari de l'atemptat d'Hipercor va servir, ahir, per recordar les víctimes. En parlem amb un dels organitzadors dels actes, el president de l'ACVOT(Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes), el senyor José Vargas. D'altres informacions ens porten a parlar de l'Ajuntament que, ara, vol potenciar el passat romà de la ciutat i, com a mostra, les troballes aconseguides mentre es feien les obres de l'AVE a la Sagrera. Un Ajuntament que també vol recolzar el comerç de barri. Entre els diferents barris, avui, parlem també de Baró de Viver i és que, per aquesta tarda, hi ha preparada una sessió informativa, preparada pel districte de cara a donar a conèixer que es pensa fer en aquesta zona.
Una altra informació a destacar és que avui es realitzarà una nova sessió per renovar la targeta de residència per als nouvinguts. En parlem amb l'agent d'acollida de Sant Andreu, la senyora Emma Ollivant que, aquesta tarda, a la seu del districte, informarà a tothom que vulgui, sobre els diferents aspectes a tenir en compte, per part dels nouvinguts.
D'altra banda, avui, la Nau Ivanow inaugura "Immerso: agua y sombras", una nova proposta teatral, de la que podreu gaudir fins aquest divendres.En parlem amb la mateixa Nau Ivanow.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats, a realitzar aquests dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada