divendres, 22 de juny del 2012

Tot Un Poble 22-6-12

Avui, programa especial Revetlla de Sant Joan. Però abans, dir-vos que, avui, acaba l'escola i toca planificar el curs que ve, més conegut com el curs de la tisorada. I parlant de crisi, demà dissabte entra en vigor l'euro per recepta. Ara sí, entrem en la celebració de la revetlla. Diferents punts a tenir en compte, d'una banda, l'Ajuntament blindarà la revetlla amb 110 bombers. I per saber com es preparen als nostres barris, parlem, en primer lloc, amb els veïns de la Sagrera, que la faran a la plaça dels Jardins d'Elx i, amb els veïns de Sant Andreu, que la faran a la plaça de Can Fabra, tot i que començarà a la plaça d'Orfila, amb el tradicional correfoc infantil.
Pel que fa a les entrevistes, d'entrada parlem amb en José Maria Fando, de l'Associació de Veïns del Bon Pastor, donat que, ahir, va haver-hi una gran manifestació, on no només hi van anar els veïns del Bon Pastor, sinó que s'hi van sumar diferents temes. Pel que fa al Bon Pastor, reclamaven la posada en marxa de la tercera fase de les Cases Barates, que s'està endarrerint. Pel que fa als indignats, l'alliberament d'algunes persones que es troben tancats pels fets del 29M, i pel que fa als veïns de la Trinitat Vella, que també hi van ser a la plaça d'Orfila, conjuntaments amb els altres organitzadors, per reivindicar el final de la droga a la Trinitat Vella i fer fora la gent que ocupa il.legalment algunes cases situades al nostre barri.
En acabat, us oferim les entrevistes amb els organitzadors de les dues revetlles de Sant Joan, que es celebren als nostres barris i us informem com fer la coca de Sant Joan, que cal tenir en compte, a l'hora de comprar-la, i quins són els consells que cal seguir per celebrar una revetlla amb precaució.
I fins i tot, encara ens ha quedat temps, per alguns apunts d'agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada