dimecres, 13 de juny del 2012

Tot Un Poble 13-6-12

Avui, continuem parlant de la Trinitat Vella i, en concret, de la C58 que ja està ultimant les seves obres. També anem al barri del Bon Pastor donat que la tercera fase de remodelació de les Cases Barates s'està fent esperar. I ja que som al Bon Pastor, ens acostem al centre comercial La Maquinista, perquè l'ampliació d'espai que s'hi està fent, permetrà crear 200 llocs de treball. No ens movem del Bon Pastor, per comentar-vos que, aquest vespre, es realitzarà una sessió informativa, on es tractaran els principals temes que afecten als veïns. Del Bon Pastor anem a Baró de Viver, on demà comença la Festa Major d'aquest barri. I per acabar aquest repàs de notícies, parlem de la nova incorporació a les files del Sant Andreu, el seu nom: Xapi Arnau. Ara, caldrà veure com afronta la propera temporada.
En l'apartat d'entrevistes, parlem amb la Manoli de la loteria de la Trinitat Vella, la nostra corresponsal de la zona, que ens parla de la C58 i les obres que s'estan fent al nostre barri.
L'altra entrevista, la fem a l'Escola d'Adults de la Trinitat Vella que ja estan tancant els cursos d'aquesta temporada i ens expliquen el curs de ràdio que han pogut realitzar en aquests mesos.
Tanquem programa, com sempre, acostant-nos a les activitats i actes que, aquests dies, es realitzen als nostres barris. És la nostra habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada