dimarts, 12 de juny del 2012

Tot Un Poble 12-6-12

Un programa ben farcit el què us proposem per avui. En primer lloc, us parlem dels premis dels Jocs Florals Escolars de Barcelona, una edició en que han sortit premiades dues noies de Sant Andreu, per les seves obres. I qui se'n recorda a hores d'ara de l'Harmonia? Aquesta federació d'entitats que fa uns dies va oferir una mostra de les seves activitats. Doncs, avui, també en parlem. I ja us ho comentàvem ahir, Sant Andreu vol cinema. I enllestirem aquest primer repàs de notícies, amb un apunt esportiu.
En l'apartat d'entrevistes, avui, parlem amb la tècnica d'educació del Districte de Sant Andreu, na Pilar Lleonart. Ens parla de la matriculació en les diferents etapes de l'ensenyament, que ja s'han posat en marxa. I per acabar, també ens fa menció de les dues guardonades als Premis dels Jocs Florals de la ciutat, que són de Sant Andreu.
Avui, també obrim àrea de servei, parlem amb l'Oficina de Relació amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra, que ens acosten a la relació que podem tenir amb els anomenats gossos potencialment perillosos.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats que podeu gaudir, aquests dies, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada