dimarts, 26 de juny del 2012

Tot Un Poble 26-6-12

Avui, entre d'altres informacions, us parlem de l'estació de Sant Andreu Comtal que comença a prendre forma, de l'ocupació de pisos buits que genera nous problemes de convivència a la Trinitat Vella, de la poca diligència per aturar sorolls en una casa ocupada a Sant Andreu, de les cada vegada més ajudes que està donant l'Ajuntament per mantindre el petit comerç, i del centre comercial La Maquinista, en comparació, precisament, amb el comerç de proximitat i enllestim amb l'acte de constitució de parelles lingüístiques que, demà, es farà a la Nau Ivanow.
En l'apartat d'entrevistes, en primer lloc, parlem amb Miguel Cubillas, representant de l'Associació de Veïns del barri de Baró de Viver, que ens parla dels principals temes que, aquests dies, afecten aquesta zona de Sant Andreu.
I si abans us parlàvem de les parelles lingüístiques que s'estan gestant a través del Consorci per la Normalització Lingüística, també us volem parlar dels cursos intensius de català que es faran aquest estiu.
Dins l'àrea de servei, parlem amb l'Oficina de Relació amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra. I, en concret, de quines precaucions hem de seguir, per no ser sorpresos en la tornada de les nostres vacances d'estiu.
Tanquem programa amb alguns apunts d'agenda d'activitats, a realitzar als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada