divendres, 15 de juny del 2012

Tot Un Poble 15-6-12

A Tot Un Poble us oferim les notícies dels barris de Sant Andreu, a fons. Comencem parlant-vos d'una canonada trencada a la Meridiana que, ahir, va deixar 127 abonats sense aigua. Entre d'altres informacions, avui, també us comentem que dues associacions de veïns s'han posat d'acord per continuar evitant el retard en el projecte de les Casernes. D'altra banda, l'ampliació del centre comercial La Maquinista permetrà crear 200 llocs de treball. Mentre, un jutge rebaixa a falta la mort d'un nen a la piscina de Can Dragó. També us parlem del CAP de Sant Andreu que ofereix sessions a futurs pares per potenciar la implicació en la criança dels fills. I en l'apartat cultural, en primer lloc, demà, el Taller de Músics sortirà al carrer per revolucionar Can Fabra i també demà, el Foment Sardanista Andreuenc us convida a una ballada de sardanes.
En l'apartat d'entrevistes, en primer lloc, avui, parlem amb un dels membres de la Junta de l'Associació de Veïns de Sant Andreu Nord-Tramuntana, en Carles Blanch, ampliant la informació que us dèiem al principi, de la unió de dues associacions de veïns, per continuar evitant el retard en el projecte de Casernes.
L'altra entrevista, la realitzem a la cap de produccions del Taller de Músics, Lucía Peregrín, que ens informa sobre l'acte que es realitzarà, demà, a Can Fabra.
Tanquem l'apartat d'entrevistes, acostant-nos a Baró de Viver, parlem amb una de les responsables de la Comissió de Festes d'aquest barri, la Mònica, ja que des d'ahir, estan de Festa Major.
No podríem tancar el programa d'avui, sense la nostra habitual agenda d'actes i activitats, a realitzar als nostres barris, aquest cap de setmana.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada