dilluns, 18 de juny del 2012

Tot Un Poble 18-6-12

Avui, comencem parlant de la Festa Major del barri de Baró de Viver, que va acabar ahir. Mentre que dissabte, els veïns del barri de Congrés-Indians van realitzar, dissabte, una festa reivindicativa amb el nom "Lluitem pel canòdrom". També dissabte, el Taller de Músics va sortir al carrer per estrenar la seva nova seu a Can Fabra.
D'altres informacions, ens porten a parlar del curs d'iniciació a tècnic i a tècnica d'esports (CIATE), al qual teniu temps d'apuntar-vos fins avui, a l'Oficina del Pla de barris del Bon Pastor-Baró de Viver, al carrer Mollerussa núm 59.
Parlant del barri de Baró de Viver, dir-vos que, aquest dimecres, es realitzarà una sessió informativa, per part de l'Ajuntament, per conèixer els principals problemes del barri.
En l'apartat d'esports, comentar-vos que, avui dilluns, es farà la Junta General d'accionistes de la Unió Esportiva Sant Andreu.
Avui, us oferim el pregó de la Festa Major de Baró de Viver, realitzat divendres, pel director general de la Fundació Trinijove, el senyor Ignasi Parody. I fem balanç d'aquesta festa, amb José Manuel Muriel, president de l'Associació de Veïns d'aquest barri.
En l'àrea de servei, parlem amb l'Associació de Comerciants de la Sagrera, que ens explica com estan anant les campanyes de comerç que convoquen.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes a realitzar als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada