dilluns, 22 de novembre del 2010

Tot Un Poble 22-11-10

Després del descans de divendres passat per motius de salut, ja tornem a ser aquí, com cada dilluns amb noves informacions sobre els nostres barris.
El principal problema que es viu amb més tensió, aquests dies, a la Trinitat Vella és la drogaddicció. Els veïns de la Trinitat Vella han refusat la narcosala mòbil que es proposa des de l'Agència de Salut Pública.
Una bona notícia, a tenir en compte, és que el Forn de la Trinitat ha rebut vuit estrelles Michellin, per la seva tasca.
L'entrevista d'avui ha estat amb una de les coordinadores de la Plataforma Salvem la Coroleu, la senyora Carmen Bermúdez, qui ens ha explicat la situació d'aquesta clínica, donat que el seu possible tancament, per la manca d'acord amb CatSalut, podria afectar a més de 74 avis internats i a d'altres 70 famílies més que es beneficien de l'atenció domiciliària.
Informar també que, aquest cap de setmana, ha quedat rehabilitada l'estació de metro de Sant Andreu, a la Línia1.
Com cada dilluns, hem parlat d'esports, amb el nostre company Pol Gustems, amb qui hem pogut conèixer l'actualitat esportiva d'aquest cap de setmana, pel que fa els equips andreuencs.
Per acabar, hem fet un repàs als actes i activitats d'agenda per al dia d'avui.
Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada