dimecres, 3 de novembre del 2010

Tot Un Poble 3-11-10

Avui hem començat el programa amb el comiat que s'ha fet, aquest matí, dels 8 escolars de Sant Andreu que participaran com a representants de la ciutat al Camp de la Pau-Valparaiso 2010. Els 8 escolars pertanyen a l'IES Príncep de Viana i la sortida es farà a la ciutat xilena de Valparaiso, del 14 al 23 de novembre. La visita s'inclou a la 7a edició del Camp de la Pau i se centrarà en eixos com el respecte, la diversitat, el diàleg i la sostenibilitat.
L'alcalde Hereu ha inaugurat, aquesta tarda, l'escola bressol municipal Icària, de la Sagrera.
També hem parlat de la Trinitat Vella. L'Ajuntament allargarà un any la Llei de Barris per acabar projectes pendents.
Per acabar l'apartat de notícies, hem fet menció del viaducte del carril bus de la C58 que s'iniciarà, als nostres barris, al mes de març.
Com cada dimecres, hem tingut la nostra tertúlia, en la que hi han participat Joan Francesc Albarracín, director i presentador del programa "Dosi Recomanada" d'aquesta emissora, en Juan José Moro, president d'ASEM Catalunya, en Gauden Sastre, veí de Sant Andreu i voluntari social i Maribel Rubio, tècnica d'aquesta casa. Els temes tractats han estat el de la religió al nostre país, fent menció a la visita del Papa que serà a la ciutat, aquest diumenge, i la notícia que els directors d'escola tindran poder sobre el sou del professorat.
Per últim, hem fet un repàs als diferents actes d'agenda a dia d'avui.
La novetat a destacar en el programa d'avui ha estat la incorporació als serveis informatius d'aquesta casa, de la comunicadora Cristina Sweeney.
Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada