divendres, 5 de novembre del 2010

Tot Un Poble 5-11-10

Avui hem tingut un programa molt mogut. Hem començat parlant de la lluita que s'està portant a terme a la nostra vila, perquè no es tanqui la Clínica Coroleu. Ens ho ha comentat el president de l'Associació de Veïns de Sant Andreu Sud, Carles Mercader.
Hem parlat de la línia Retbus que al mes de gener passarà pels nostres barris i de la inversió que l'Ajuntament ha fet per construir 91km de clavagueram a la ciutat.
Avui acaba el període d'inscripció del Concurs de Música Acústica de Sant Andreu, que es realitza al Centre Garcilaso. N'hem parlat amb un dels responsables d'aquest concurs, en Jordi Funes.
Demà, dissabte, es realitza la 8a Mostra d'Entitats de la Sagrera, davant el Mercat de Felip II. Un tema que hem pogut tractar amb Xavi Ruiz, membre de la Comissió de Festes de la Sagrera.
Afegir que, avui, comença la Tardor Solidària a Sant Andreu, de la que us en parlàvem ahir.
També hem tingut connexió amb els nostres companys d'esports, amb en Frederic Muniente, que ens ha comentat l'actualitat esportiva als nostres barris.
Com sempre, el programa l'hem tancat amb la nostra habitual agenda d'actes i activitats a realitzar aquest cap de setmana.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada