dimarts, 9 de novembre del 2010

Tot Un Poble 9-11-10

De cara a l'any que ve, l'alcalde Hereu ha garantit ajudes per a la instal.lació d'ascensors, als edificis que no en disposin.
Però abans, de cara al Nadal, l'Ajuntament insisteix en els galets gegants i preveu augmentar els llums un 15%.
Si ahir us parlàvem de la reivindicació de l'AMPA de l'Escola de Can Fabra, per demanar un nou edifici i poder deixar enrera els barracons, cal dir que la manifestació va acollir un centenar de persones que van sortir al carrer.
També hem fet esment de l'acte inclòs dins la Tardor Solidària que es celebra avui al Centre Cívic de la Trinitat Vella.
Pel que fa les entrevistes, avui hem parlat amb la directora de la Biblioteca Ignasi Iglesias-Can Fabra, la senyora Gemma Domingo, donat que aquesta tarda hi haurà la inauguració de l'exposició "75 anys de la Biblioteca", a través de la qual, podrem conèixer la història dels nostres barris.
La Festa Major de la Sagrera també ha estat present en el nostre programa, a 2 dies justos de la seva posada en marxa.
L'altra entrevista ha estat a l'artista Esmeralda Fernández que, aquests dies, presenta la seva exposició "Esmeralda y punto", sobre punts de llibre col.leccionables.
Per acabar, hem fet un apunt cultural amb el director del Sant Andreu Teatre, Òscar Rodríguez, que ens ha presentat les diverses disciplines que es representen en aquest espai públic de Sant Andreu.
I hem fet un repàs als diferents actes i activitats que es realitzen avui als nostres barris, a l'habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada