divendres, 3 de febrer del 2012

Tot Un Poble 3-2-12

Avui us informem del malestar entre els artistes visuals per la decisió de traslladar el Centre d'Art Contemporani a la Fabra i Coats, deixant de costat, la decisió que hi havia de realitzar aquest espai d'art a l'antic Canòdrom ubicat al barri de Congrés-Indians.
Pel que fa al reportatge, parlem de la Casa Bloc que transforma un dels seus habitatges en museu, a partir del mes de març. I ho fem, parlant amb els seus responsables.
D'altres informacions, ens porten a parlar dels treballadors del concessionari Opel J Coll, empresa ubicada a la Meridiana, que continuen a l'espera d'un possible ERO.
En l'apartat de cultura, l'Ajuntament ofereix places bressol a les famílies preinscrites a tres centres municipals, una d'aquestes escoles bressol és Els Patufets de Navas. Una altra informació cultural, ens acosta al creador Thomas Noone, conegut pel seu treball al saT!, i que ha estat nomenat Premi Ciutat de Barcelona de dansa.
També us acostem l'actualitat esportiva local, de la mà del nostre company en Pol Gustems i us oferim la nostra habitual agenda, concretant en el què es farà, aquest cap de setmana, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada