dimecres, 22 de febrer del 2012

Tot Un Poble 22-2-12

Avui, entre d'altres informacions, us comentem el fet que l'Escola La Maquinista ha aconseguit la cessió del terreny, que esperaven per a la construcció del seu edifici, després de 4 anys de funcionar en barracons. Pel que fa a la Sagrera, ahir va haver una fuita d'aigua, en plena Meridiana, que va deixar 80 veïns sense servei, durant dues hores. També parlem del Tren d'Alta Velocitat (TAV), en el seu pas per Sant Andreu i la Sagrera, de la renda familiar als diferents barris de Sant Andreu, de la campanya que s'està duent a terme, a través dels veïns, per evitar el trasllat de la Biblioteca Garcilaso, a un altre districte, i dels tràmits, que cal fer, per renovar la targeta de residència per als nouvinguts.
Pel que fa a les entrevistes, la responsable de l'AMPA de l'Escola La Maquinista, Rosa Playà, ens comenta la festa que estan organitzant per celebrar la cessió definitiva dels terrenys que esperaven, per la construcció d'aquest equipament.
Parlem del conjunt d'activitats que amb el nom "7 de Teatre", les entitats el Ventilador Cultural i La Jarra Azul estan preparant per aquells o aquelles interessats/des pel món de l'espectacle. Es realitzaran tres tallers, dues representacions i un dinar, tot adreçat als nostres veïns i veïnes que hi vulguin participar.
Tanquem, com sempre, amb la nostra agenda d'actes i activitats a realitzar als nostres barris, en els propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada