dilluns, 20 de febrer del 2012

Tot Un Poble 20-2-12

Comencem la setmana informant-vos que avui es realitzarà un nou Consell de barri a la Trinitat Vella. Un tema que us ampliarem demà, en aquest mateix programa. D'altra banda, l'Ajuntament informa de com s'està desenvolupant el Pla per a la protecció del nucli antic de Sant Andreu, un tema que darrerament està implicant a diferents sectors, sobretot els veïns dels nostres barris. Una altra notícia ens acosta la funció de l'alcalde Trias que vol fer canvis perquè hi hagi menys renúncies a pisos socials.
Pel que fa les entrevistes, avui hem parlat amb el portaveu de TMB, Josep Garganté, que ens ha parlat de la reunió de treball que s'està duent a dia d'avui, i que afectarà la possible vaga que és prevista per als propers dies. També parlem amb la Fundació Banc d'Aliments, donat que l'Ajuntament ha cedit un local de 500 m2 per a la recollida d'aliments a Sant Andreu. Aquest nou local serà gestionat per les parròquies de Sant Pacià i de Sant Crist Rei, a Navas.
Com cada dilluns, parlem d'esports, amb el nostre company Pol Gustems.
Tanquem programa amb alguns apunts d'agenda, per saber on anar, avui, per gaudir de les activitats que es porten a terme als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada