divendres, 3 de desembre del 2010

Tot Un Poble 3-12-10

Avui hem parlat de les dades d'aquesta Festa Major de Sant Andreu. Dades arribades gràcies a la Guàrdia Urbana, respecte les denúncies presentades pels veïns i veïnes aquests dies. Denúncies per intervenció d'estupefaents, per inspeccions en locals, per efectuar necessitats fisiològiques a la via pública, per consum de begudes alcohòliques, per venda ambulant no autoritzada i/o d'altres. La regidora Gemma Mumbrú també ha fet declaracions al respecte.
Una bona notícia és que aquest dimarts, comencen les obres de l'estructura de l'estació de la Sagrera.
Hem pogut parlar amb el responsable de l'Eix comercial de Sant Andreu, Joan Mateu, que ens ha donat la seva visió sobre la Festa Major, sobretot de l'acte de rostiment de vedelles, que es farà aquest dissabte, un acte molt representatiu de l'Eix i també hem tingut temps per parlar amb ell de com es preparen les dates nadalenques per a l'Eix.
A continuació, ens ha arribat la secció d'invents del nostre company Xavi Aliana. Hem repassat la informació esportiva per aquest cap de setmana, pel que fa les diferents disciplines esportives que es desenvolupen a Sant Andreu. I per acabar, hem comentat l'agenda d'actes i activitats que es faran als nostres barris aquests dies de festa que inclouen el pont de la Constitució i de la Immaculada. Que tingueu un bon pont!

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada