dilluns, 13 de desembre del 2010

Tot Un Poble 13-12-10

La notícia del dia és la mort ahir d'un nen de 10 anys, en ser atropellat enmig de la Meridiana, a l'alçada del barri de Navas.
Ahir diumenge, també, va ser un dia molt important per al barri de la Trinitat Vella, que es va acostar a la plaça de Sant Jaume, per reivindicar la seva actitud de malestar, davant la droga que hi ha encara al barri. Per parlar-ne, hem tingut al president de l'Associació de Veïns de la Trinitat Vella, que és, a la vegada, responsable de la Coordinadora Antidroga.
Dissabte, també, va ser un dia de rellevància a Sant Andreu, que va fer sortir als veïns al carrer per reclamar més places escolars al barri. N'hem parlat amb el portaveu de la Comissió pel dret a l'escola pública a Sant Andreu i de l'Associació de Veïns de Sant Andreu Sud, en Carles Mercader.
A continuació, hem fet balanç de l'actualitat esportiva d'aquest cap de setmana, per als equips de Sant Andreu. I encara hem tingut temps, per conèixer quines activitats i actes es portaran a terme als nostres barris, dins la nostra habitual agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada