dijous, 2 de desembre del 2010

Tot Un Poble 2-12-10

Avui hem començat fent un repàs a les principals notícies del dia a Sant Andreu i hem dedicat bona part del programa, al lliurement dels 18ens Premis Sant Andreu, en que, enguany, s'ha premiat a Núria Sala i Reig, per la seva dedicació altruista al creixement personal i cultural dels veïns i veïnes del barri i ha ajudat a incrementar la qualitat de vida dels andreuencs. La senyora Sala va néixer a Sant Andreu de Palomar i ha treballat a l'antiga fàbrica Fabra i Coats com a supervisora de controls de qualitat.
Un altre premi va ser per a l'Agrupament Escolta i Guia Pau Casals que va rebre el guardó per la seva tasca en l'educació dels nois i noies de la Sagrera, i per la seva feina en la millora del barri. Cristina Roca ha rebut el premi, en nom d'aquesta entitat.
A continuació, hem tingut al Nacho Iglesias, de l'Oficina de relació amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra, que ens ha parlat sobre les precaucions que cal prendre aquestes dates de Nadal, per part dels comerços i les patrulles conjuntes que s'organitzen per part dels Mossos i la Guàrdia Urbana per millorar la seguretat durant aquestes festes.
I encara ens ha donat temps per fer un breu apunt d'agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada