dimecres, 15 de desembre del 2010

Tot Un Poble 15-12-10

Com cada dimecres hem realitzat la nostra habitual tertúlia, però abans hem parlat amb la directora del centre d'art social de la Fundació Trinijove, na Rebeca Gale, que ens ha informat de la 2a Mostra Artística que es realitzarà demà a la Casa de les Aigües.
A la tertúlia d'avui hi han participat en Juan José Moro, president d'ASEM Catalunya, en Gauden Sastre, veí de Sant Andreu i voluntari social i en Joan Francesc Albarracín, director i presentador del programa "Dosi Recomanada" d'aquesta emissora. El tema principal ha estat la mort del nen de 10 anys que va ser envestit per un cotxe, diumenge passat, a la Meridiana. Tots hem fet arribar el nostre missatge de condol pel fet i hem valorat algunes decisions que caldria prendre per evitar aquest tipus d'accidents. També hem parlat de la pujada dels preus de cara a l'any vinent.
Finalment, encara ens ha quedat temps per la nostra habitual agenda i hem acomiadat a Anna Presas que, aquests dies, serà al seu país, Mèxic, per passar el Nadal, amb ganes de tornar a col.laborar en aquest programa, passades les festes.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada