divendres, 10 de desembre del 2010

Tot Un Poble 10-12-10

Avui hem fet un balanç de les principals notícies que han afectat a la Trinitat Vella i a Sant Andreu de Palomar, en els darrers dies.
L'entrevista amb la que hem començat el programa ha estat amb la dinamitzadora de l'Eix Maragall, Mireia Romero que, aquest dissabte, organitzen la 3a edició del Custom Christmas en favor d'apropar joguines per a la mainada menys afavorida, de la fundació Sant Joan de Déu.
Ens ha visitat el nostre company, Xavi Aliana, que ens ha parlat, com cada divendres, d'un nou invent del segle XX, en aquest cas, les pinces de penjar la roba.
A continuació, hem contactat amb el nostre company d'esports, en Frederic Muniente, que ens ha parlat de l'actualitat esportiva als nostres barris.
També hem tingut temps per parlar amb el president de l'Associació de Veïns de la Trinitat Vella, en Lluís Quero, arran de la concentració que faran diumenge, per mostrar el seu rebuig a la droga al nostre barri.
Per últim, hem pogut oferir-vos algunes de les estrenes que tant la Nau Ivanow com el SAT ens tenen preparades per aquest cap de setmana.
Tot, gràcies a les nostres companyes, Mireia Gutiérrez i Ana Presas, i amb el control tècnic de Xavier Àlvarez.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada