dimarts, 8 de novembre del 2011

Tot Un Poble 8-11-11

Aquest vespre es realitzarà un sentit homenatge a l'escriptora i periodista Montserrat Roig. Serà al Centre Cultural Can Fabra, amb persones i personalitats que van tenir molt a veure amb Montserrat Roig. D'altra banda, també us parlem del pla urbanístic de les Casernes de Sant Andreu que l'Ajuntament vol desencallar.
Anem cap a la Sagrera, donat que han estat trobades les restes humanes de set homes prehistòrics, mentre diferents arqueòlegs pretenen tornar a excavar un cop enderrocat el Pont del Treball Digne. I continuant parlant de la Sagrera, comentar-vos que ja s'estan realitzant alguns actes de la Festa Major d'aquest barri que oficialitzarà les seves festes aquest proper dijous, amb el pregó de Carles Flavià, conegut pel seu característic humor àcid i per les seves aparicions públiques als diferents mitjans.
Avui, dins l'apartat de l'entrevista, comptem amb Pau Vinyes, nebot de Montserrat Roig i historiador d'aquest programa.
I dins l'àrea de servei, comptem amb l'oficina de relació amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra que ens porta la campanya grèvol, adreçada als veïns i comerciants, ara que arriben èpoques nadalenques.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'activitats.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada