divendres, 11 de novembre del 2011

Tot Un Poble 11-11-11

L'actualitat local és la protagonista d'aquest programa. Avui parlem de la concentració que, ahir, es va dur a terme davant la plaça Orfila, pels alumnes, pares i mares de l'Escola La Maquinista que continua en barracons. Qui també es queixa són els veïns de la Trinitat Vella i ho faran cada divendres, per mostrar el seu rebuig al funcionament del CAP Via Barcino.
Dins l'apartat cultural parlem amb Agustí Camps, un dels responsables de la comissió de festes de la Sagrera, perquè aquest cap de setmana continua la Festa Major d'aquest barri. També parlem de la 8a edició del DANSAT, festival de dansa que es du a Sant Andreu i ho fem amb el director del Sant Andreu Teatre, lloc on es realitza, l'Òscar Rodríguez. I continuem parlant dels 25 anys de la Fundació Trinijove que es celebrarà dilluns, amb la presència del president de la Generalitat, el senyor Artur Mas.
L'esport també és protagonista i en parlem amb el nostre company, en Pol Gustems. Aquest cap de setmana, el Sant Andreu s'enfronta a l'Huracán València i també hi haurà competició de waterpolo a les piscines del Club Natació de Sant Andreu.
Tanquem programa amb un repàs als actes i activitats que es duen a terme, aquest cap de setmana, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada