dimecres, 16 de novembre del 2011

Tot Un Poble 16-11-11

Entre les informacions del dia d'avui, destaquem que la Meridiana aspira a ser una zona més humanitzada. La Casa Bloc obté una treva per al seu programa antidrogues. 36 grups competeixen en la 14a edició del concurs de música del Centre Garcilaso. I la continuació dels actes de la Festa Major de la Sagrera.
Tal i com us vam informar ahir, l'entitat ASEM Catalunya va inaugurar el nou local que tindran dins el recinte de la Fabra i Coats. En parlem amb Florencio Marín, soci d'aquesta entitat, qui ens explica com va anar l'acte d'inauguració i que fan a ASEM Catalunya.
També parlem del GAG, el grup d'amics gais, lesbianes, transexuals i bisexuals de Sant Andreu que, aquests dies, estan portant a terme el 7è Concurs de Fotografia d'aquesta entitat. En parlem amb el seu director, en José Benito Eres, conegut company d'aquesta emissora.
I entre les diferents activitats que es duen a terme a la Trinitat Vella, destaquem el taller de gralla que organitza el grup de Diables Trinifoc. Cada dimecres al vespre al seu local. Si voleu saber com funciona la gralla, acosteu-vos a aquesta entitat.
A continuació, us oferim la nostra agenda d'actes a realitzar als diferents barris de Sant Andreu.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada