dijous, 24 de novembre del 2011

Tot Un Poble 24-11-11

Una setmana després, tornen els informatius a la sintonia de Ràdio Trinitat Vella. Volem demanar disculpes als nostres oients habituals, doncs a nosaltres també ens ha afectat la crisi i aquesta setmana, no ens ha estat possible poder-vos tenir informats de tot el què passa als diferents barris de Sant Andreu de Palomar. La setmana vinent ens comprometem a tenir-vos informats puntualment.
Avui, parlem us parlem de les exigències de l'alcalde Trias que demana més esforç a les firmes que netegen els carrers de la ciutat i, en concret, dels barris de Sant Andreu. Un dels barris, la Trinitat Vella, pateix la crisi d'allò més. És per aquest motiu que davant les retallades en matèria de sanitat, han decidit sortir al carrer aquesta tarda, i realitzar una manifestació, en la que hi ha convocats tots els veïns i veïnes que vulguin dir la seva. Però no només es manifestaran pel tema de la sanitat. Les drogues i els traficants també són temes que preocupen al veïnat.
En un moment en que, demà, la gent també sortirà al carrer, però en aquest cas, per l'inici dels actes de la Festa Major de Sant Andreu. Una festa en que, com sempre, també podreu comptar amb una nit de música, organitzada per aquesta emissora.
El tema principal del programa d'avui, és la campanya solidària "Fes món" que, precisament, avui, arriba al seu punt final. En parlem amb algunes entitats que hi han participat i amb el regidor del nostre districte, el senyor Raimond Blasi.
Tanquem programa amb alguns apunts d'agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada