dijous, 27 de gener del 2011

Tot Un Poble 27-1-11

Som a dijous i entre avui i demà hi haurà diverses reunions que volem destacar. En primer lloc, avui a les 7 de la tarda, hi haurà un consell extraordinari de neteja a Can Fabra. Volem saber com valoren els veïns, la netedat del seu barri. Aquesta tarda, a 2/4 de 8, hi haurà una assemblea per parlar del tema de les drogues a la Trinitat Vella. Més tard, a les 8 del vespre, hi haurà una audiència pública a la sala de plens del Districte, en què els veïns podran dir-hi la seva i per últim, demà hi haurà sessió informativa sobre la transformació dels terrenys de la presó de la Trinitat Vella. Us convidem a escoltar el programa d'avui, que també es centrarà en altres temes.
Parlem amb la tècnica d'educació del Districte, la senyora Pilar Lleonard, qui ens parla de com funcionen les jornades de portes obertes als diferents centres d'ensenyament dels diferents barris de Sant Andreu.
També parlem amb la responsable de comunicació del Banc de Sang i Teixits, donat que avui, a la Plaça de Can Fabra, hi haurà la furgoneta mòbil, per aquells que vulguin fer una donació de sang.
Per acabar, com sempre, fem un repàs als principals actes i activitats que es realitzen aquests dies als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada