dilluns, 24 de gener del 2011

Tot Un Poble 24-1-11

Comencem setmana i tornem a fer esment del tancament definitiu dels cinemes Lauren de Sant Andreu, de la finalització del túnel del TAV aquest 2011 i de la transformació que s'està portant a terme de la fàbrica Fabra i Coats. En parlem, en aquest cas, amb Pere Fernández, president de l'entitat d'Amics de la Fabra i Coats, que està al corrent de com s'està realitzant aquesta transformació. Una transformació que s'està fent a tots els nivells i que segons paraules del mateix Pere Fernández, portarà a que l'antiga fàbrica de teixits, es converteixi en un nou barri dins Sant Andreu.
Un dilluns sense parlar d'esports, no seria dilluns. Per tant, parlem amb els responsables d'esports d'aquesta casa, que ens acosten a l'actualitat esportiva als nostres barris, i ho fem amb en Pol Gustems.
Tanquem aquesta primera edició dels informatius d'aquesta casa, per aquesta setmana, fent un repàs als actes i activitats que es portaran a terme aquests dies, als nostres barris. Si voleu passejar-vos pel barri i conèixer tot allò que s'hi fa, connecteu amb el Tot un poble, d'avui.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada