dilluns, 10 de gener del 2011

Tot Un Poble 10-1-2011

Comencem el 2011 amb un nou programa, aquest que escolteu, en que fem referència a les paraules de la regidora, Gemma Mumbrú, que destaca el nou any, com el dels reptes culturals a Sant Andreu.
La primera entrevista del dia ha estat feta al responsable del Banc d'Aliments de Sant Andreu, l'Ignasi Llorens, que ens parla de la recollida d'aliments, feta durant la cavalcada de Reis Sant Andreu-Sagrera, en que es van recollir fins a 1.600 quilos de menjar per als infants més necessitats dels nostres barris.
A continuació, hem parlat de les rebaixes que ja són en marxa a les diferents botigues dels nostres barris. En concret, hem parlat amb el responsable de l'Eix Comercial de Sant Andreu, en Joan Mateu, que ens ha fet esment de com han anat aquests primers dies de rebaixes al nostre poble.
Un altre punt important a tenir en compte, en aquest primer programa de l'any, ha estat la campanya de recollida d'arbres de Nadal, que es porta a terme, com cada any, als nostres barris. Ho hem fet parlant amb Sònia Frias, una de les responsables d'aquesta campanya per part de l'Ajuntament.
I com cada dilluns, tenim temps per l'esport local, amb Pol Gustems.
Acabem programa amb un repàs als actes i activitats per aquesta tarda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada