dimecres, 19 de gener del 2011

Tot Un Poble 19-1-11

Els dimecres és dia de tertúlia al Tot un poble. Però abans, ens dediquem a fer un avanç de les principals notícies del dia. Avui, hem començat programa fent referència a l'Eix comercial de Sant Andreu que al.lega contra el centre comercial de La Roca. El motiu és que si la població de La Roca es declara municipi turístic, podria, fins i tot, obrir els diumenges, fet que el comerç barceloní no veu amb bons ulls. D'altres informacions ens porten a parlar de l'estació de l'AVE, de les propostes de pacificació de la Meridiana que ha dissenyat l'Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrera. Pel que fa a la Trinitat Vella, hem comentat els nous usos socials i educatius que es donarà als terrenys de l'antiga presó. També hem de remarcar que s'estan portant a terme obres al Parc de la Maquinista, al carrer Mateu de Sant Andreu, al carrer d'Hondures de la Sagrera i l'inici de les obres de construcció de la Línia 9 del metro a la Plaça de les Havaneres. Dos apunts esportius han tancat el nostre repàs informatiu d'avui: la dimissió de quatre directius de Sant Andreu i la organització del primer partit del poble.
Com deiem, dimecres és temps de tertúlia. Avui, hi han participat Gauden Sastre, Joan Francesc Albarracín, Mireia Gutiérrez, Maribel Rubio, Noemí Sánchez i Anna Presas. Els temes han estat diversos. Hem començat parlant de l'eutanàsia, passant per una estafa telefònica i la creació d'urinaris lúdics en proves, als bars de Tòquio.
I amb tot, encara ens ha donat temps per repassar la nostra habitual agenda activitats a realitzar als nostres barris, algunes referents a demà dijous, en que es preveuen molts actes.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada