dijous, 16 de juny del 2011

Tot Un Poble 16-6-11

Comencem el nostre programa d'avui amb una notícia cruenta: un home ha estat detingut per la mort de la seva parella a Sant Andreu, mentre continua l'acampada d'indignats de la plaça d'Orfila que es mantindrà fins diumenge. En l'àmbit del transport, la inversió a la Línia 9 del metro ens farà esperar, fins a poder garantir-ne el total finançament. L'associació de veïns de la Sagrera continua la seva lluita perquè la Meridiana no sigui una autopista urbana i al barri del Bon Pastor, la lluita continua per posar en marxa la residència per a gent gran. Un altre barri a destacar és el Congrés-Indians, on el director del futur centre d'art contemporani, Moritz Küng, critica el llarg i rocambolesc procés per erigir el Canòdrom. Continuant dins l'àmbit cultural, Can Fabra es prepara per acollir el nou centre del Taller de Músics. Les escoles bressol de Sant Andreu es preparen per obrir les seves portes, de cara al curs vinent i no només els infants es veuen reflectits en aquesta informació, també hem de dir que han aparegut crítiques al manteniment i el disseny dels parcs infantils de Sant Andreu.
En l'apartat d'entrevistes, parlem amb David Armengol, un dels responsables del Centre Cívic de Sant Andreu, després de l'atorgament dels premis Miquel Casablancas, un concurs d'arts visuals que porten força temps en marxa, i que enguany han estat atorgats a dos joves barcelonins amb vincles amb Brasil i l'Argentina.
Com cada dijous, entrem en àrea de servei i parlem amb l'Oficina de relació amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra de Sant Andreu que, avui, ens han parlat d'aquella informació que poden ser d'interès per a les persones immigrades.
Cloem el nostre programa, com sempre, amb alguns apunts d'agenda.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada