divendres, 20 d’abril del 2012

Tot Un Poble 20-4-12

Avui, el Govern de la Generalitat donarà la Creu de Sant Jordi a la Fundació Trinijove. La gravació d'un anunci d'un cotxe provoca retencions i frenades al nus de la Trinitat. Aquestes són les dues notícies destacades d'avui. Però, com cada divendres, també us acostem en titulars, les principals notícies que s'han destacat aquesta setmana. En aquest sentit, l'Ajuntament ha tombat el pla veïnal de menys cotxes a la Sagrera. Han estat detinguts tres joves que robaven en comerços de Sant Andreu encastant-hi una moto. I per últim, aquesta nit, es presenta "L'Abans de Sant Andreu", un llibre que, a partir de Sant Jordi, es podrà aconseguir com a col.leccionable a quioscos i papereries de Sant Andreu.
Avui, hem comptat, en el nostre programa, amb en David Campillo, company de la Fundació, que ens ha parlat d'un projecte de creació d'empreses que, aquests dies, s'ha realitzat en algunes escoles de la Trinitat Vella, dins el programa Aula Oberta, adreçada a joves d'entre 15 i 16 anys, que estudien ESO i que tenen interès en muntar algun negoci.
Divendres, som a les portes del cap de setmana, i és per aquest motiu, que parlem d'esports, amb el nostre company Pol Gustems.
Tanquem programa amb la nostra habitual agenda d'actes a realitzar, aquest cap de setmana, als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada