dijous, 19 d’abril del 2012

Tot Un Poble 19-4-12

Al programa d'avui parlem de la Creu de Sant Jordi que ha estat atorgat a la Fundació Privada Trinijove. La Creu es donarà demà divendres al Palau de la Generalitat. Però, abans, avui, es farà la XI Mostra de Joves Creadors, a la Nau Ivanow. També, avui, i a la Nau Ivanow, acaba el Curs de Gestió de projectes escènics. Demà, al vespre, a les 8, es presentarà l'Abans de Sant Andreu, a la Fabra i Coats, un plegat de 50 fascicles que han estat escrits per dos historiadors andreuencs, entre ells, en Pau Vinyes, i que ens parla del nostre poble, Sant Andreu, en el període que va de 1880 al 1976. D'altres informacions a destacar són la renda familiar de Sant Andreu que no arriba a la mitjana de la ciutat i destaquem que queden pocs dies per finalitzar el concurs que es va obrir per gestionar l'escola Els Patufets, al barri de Navas.
A l'apartat de reportatge, com cada dijous, na Cristina Paniello, ens ha preparat un tema a destacar. En aquesta ocasió, parlem del curs que la Fundació Trinijove està portant a terme amb diferents persones amb risc d'exclusió social. Persones que estan que estan fent un curs d'alimentació responsable i que per Sant Jordi, ens oferiran els seus resultats amb una escenificació de magnífiques fruites ornamentals.
A continuació, en l'àrea de servei, avui, obrim les portes als alumnes de 3r curs de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Blanquerna que ens expliquen que faran el proper 7 de maig. Els alumnes han estat convidats pel CAP de la Trinitat Vella.
Tanquem programa amb alguns apunts d'agenda cultural, de les activitats que es duen a terme als nostres barris.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada