dimarts, 18 d’octubre del 2011

Tot Un Poble 18-10-11

Encetem setmana, després de les dificultats tècniques d'ahir, per oferir-vos un comentari de les principals notícies que, aquests dies, estan succeïnt als diferents barris de Sant Andreu. Una entitat andreuenca està de festa, parlem de l'AREP, l'Associació per a la Rehabilitació de Persones amb Malaltia Mental, i ho fem amb el seu director, el senyor Joan Salló que, entre d'altres, ens convida a apropar-nos a les persones que pateixen aquestes malalties, a través d'una festa que s'ha organitzat per aquesta nit. En parlem en aquest programa.
Avui, a la ja coneguda intervenció del nostre company Cristian Roldán, s'hi afegeix la de la Laura Crespi, que a partir d'avui, ens ajudarà a comprendre també l'actualitat i allò que passa als nostres barris.
Un programa, el d'avui, en que també hem tingut l'oportunitat de conèixer què cal fer en cas de trobar-nos una casa ocupada, com les que podem trobar, en el cas de les cases de la presó, a la Trinitat Vella. En parlem amb l'oficina de relació amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra.
Acabem programa, com sempre, amb un repàs a l'agenda d'actes i activitats per als propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada