divendres, 14 d’octubre del 2011

Tot Un Poble 14-10-11

El programa d'avui, el dediquem principalment a l'estat de les restes de la vila romana que s'ha trobat al barri de la Sagrera i us oferim una reflexió, de la mà de Patricia Soler, per saber com es troba aquest tema. En un moment en que també passen coses importants al barri de la Trinitat Vella. D'una banda, aquesta tarda, hi haurà una reunió a la plaça de la Trinitat, per parlar del servei d'urgències que, fins fa poc, feia el CAP Via Barcino i que ha sentat malament al poble, després d'haver-se suspès el servei de 24 hores. Si ahir parlàvem del Canòdrom de la Meridiana, avui també fem un apunt, donada la importància d'aquest centre, en que s'han aturat les seves possibles reformes.
Un programa fet en divendres, ha de parlar d'algunes de les activitats que es realitzen aquest cap de setmana i ho fem amb el director de Barcelona Acció Solidària, en Xavier Altozano, que ens convida a participar a unes jornades que amb el nom de "La cooperació en temps de crisi" hi participaran diferents ONG's i entitats socials que ens ajudaran a reflexionar envers aquest tema. Una activitat que es farà aquest dissabte, a Can Portabella.
També hem parlat amb Pol Gustems, de l'equip d'esports d'aquesta casa, que ens ha aportat la informació esportiva per aquest cap de setmana.
Tanquem programa amb el comentari dels actes i activitats que es duran a terme aquest cap de setmana, als diferents barris de Sant Andreu de Palomar.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada