divendres, 27 de gener del 2012

Tot Un Poble 27-1-12

Últim programa de la setmana i avui us parlem de l'Ajuntament que destinarà més de 4 milions a incentivar l'ocupació en 12 barris. Barris, en el nostre cas, com el Bon Pastor. També us informem que l'AMPA de La Maquinista organitza, a partir d'avui, una tancada de 24 hores, per aconseguir un edifici que aculli aquest centre escolar. I ho fem amb Rosa Playà, membre de l'AMPA d'aquesta escola situada al barri del Bon Pastor, que ens amplia la informació. També parlem del nou Pont del Treball Digne que s'obrirà aquest diumenge i de la presentació, avui divendres, de la publicació "L'abans de Sant Andreu de Palomar", realitzat pels historiadors Pau Vinyes i Jordi Rabassa.
Com cada quinze dies, us oferim una proposta de negoci dins l'apartat d'emprenedors, avui parlem amb en Xavier Costa, un dels membres d'una associació cannavica. Tractem aquest tema.
També us parlem d'algunes de les ofertes cinematogràfiques d'aquest cap de setmana i un avanç dels actes d'agenda dels que podreu gaudir aquests propers dies.

Escolta'l AQUÍ!

Descarrega'l AQUÍ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada